Handelsbetingelser

Herunder kan du læse om dine lovmæssige rettigheder samt de særlige betingelser, som vi tilbyder. Vi har valgt at samle alle tekster på én side, så du kan printe dem samlet ud.

- BESTILLING
- BETALING
- LEVERING
- FORTRYDELSESRET
- REKLAMATIONSRET
- PERSONDATAPOLITIK

Bestilling

På www.hornvarefabrikken.dk kan du bestille alle de varer, som findes på vores hjemmeside. Hvis du har forespørgsler til varer, som ikke er på siden, er du altid velkommen til at kontakte Sara Brunn Buch på info@hornvarefabrikken.dk eller telefon +45 9788 5079. Hjemmesiden opdateres løbende.

Alle priser på websitet er inkl. moms og andre afgifter. Priserne er dagspriser.

Når du handler med www.hornvarefabrikken.dk, indgås aftaler på følgende sprog: Dansk.

Der er muligt at se tidligere ordre ved at logge ind på hjemmesiden. Du trykker blot på ordrestatus i menuen til venstre og indtaster de påkrævede information for at logge på fx e-mail, password, ordrenummer og ordrekode.

Betaling

På www.hornvarefabrikken.dk kan der betales med:

- Dankort
- Visa Dankort
- Visa Electron
- MasterCard, Visa, Maestro, JCB, Diners og American Express
- Forbrugsforeningskort

Der tages gebyr ved betaling på www.hornvarefabrikken.dk. Gebyrerne er:

- Dankort (1,45 kr. pr. transaktion + 0,10 % af det samlede transaktionsbeløb)
- Visa Dankort (1,45 kr. pr. transaktion + 0,10 % af det samlede transaktionsbeløb)
- Visa Electron (1,25 % af det samlede transaktionsbeløb)
- Andre danske kreditkort fx MasterCard, Maestro, JCB, Diners og American Express (1,25% af det samlede transaktionsbeløb)
- Andre udenlandske kreditkort fx MasterCard, Maestro, Diners, Visa, Visa Electron, JCB og American Express (3,75% af det samlede transaktionsbeløb)

Betales med betalingskort, er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1200 kr., når dit dankort misbruges ved brug af pin-koden.

Data, du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort, er krypterede (SSL), og det er således kun PBS, der kan læse dem. Hverken www.hornvarefabrikken.dk eller andre har mulighed for at læse dataene.

Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra www.hornvarefabrikken.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet.

Du kan IKKE forudbetale med konto-til-kontobetaling. Du kan kun betale med betalingskort, idet denne betalingsform giver dig de bedste forbrugerrettigheder, da du kan få dine penge igen, hvis du går ned til dit pengeinstitut. Du kan få tilbagebetalt pengene, hvis:

Du ikke har modtaget varen.
- Du har været udsat for et misbrug af dine kortoplysninger.
- Du har fortrudt købet, inden du har modtaget varen ved fx at nægte at modtage den eller undlade at afhente den på posthuset.
- Der er trukket et højere beløb, end du havde godkendt ved bestillingen

Du kan kun betale forud, hvis du er selvstændig erhvervsdrivende.

Levering og fragt

Fragtprisen er 29 kr. inkl. moms. Du betaler ikke fragt, hvis du handler for mere end 400 kr. Alle breve og pakker bliver leveret af Post Nord eller GLS. Alle ordre afgivet inden kl. 12.00 bliver afsendt samme dag, hvis produktet er på lager.

Kontokunder betaler fragt efter gældende prisaftale med Post Danmark. Kontokunder betaler ikke fragt, hvis der handles for mere end 3.000 kr.

Fortrydelsesret

DU HAR 14 DAGES FORTRYDELSESRET, NÅR DU HANDLER HOS OS.

FORTRYDELSESFRISTEN UDLØBER 14 DAGE EFTER DEN DAG DU;
a)HAR MODTAGET DIN VARE
b)FÅR DEN SIDSTE VARE I FYSISK BESIDDELSE, NÅR DET DREJER SIG OM EN AFTALE OM FLERE FORSKELLIGE VARER, SOM ER BESTILT I ÉN ORDRE, OG SOM LEVERES ENKELTVIS
c)FÅR DET SIDSTE PARTI, ELLER DEN SIDSTE DEL I FYSISK BESIDDELSE, NÅR DET DREJER SIG OM EN AFTALE OM LEVERING AF EN VARE, DER BESTÅR AF FLERE PARTIER ELLER DELE

DU SKAL INDEN 14 DAGE FRA MODTAGELSE GIVE OS MEDDELELSE OM, AT DU ØNSKER AT FORTRYDE DIT KØB. MEDDELELSEN SKAL GIVES VED 97885079 & INFO@HORNVAREFABRIKKEN.DK I DIN MEDDELELSE SKAL DU GØRE OS TYDELIGT OPMÆRKSOM PÅ, AT DU ØNSKER AT UDNYTTE DIN FORTRYDELSESRET.  DU KAN OGSÅ VÆLGE AT BENYTTE VORES STANDARDFORTRYDELSESFORMULAR OG SENDE MED RETUR. DEN FINDER DU MEDSENDT DIN ORDREBEKRÆFTELSE OG NEDERST I DETTE DOKUMENT/HER: http://www.hornvarefabrikken.dk/sta...

DU KAN IKKE FORTRYDE VED BLOT AT NÆGTE MODTAGELSE AF VAREN UDEN SAMTIDIG AT GIVE OS TYDELIG MEDDELELSE OM DETTE.

DU SKAL SENDE DIN ORDRE RETUR TIL OS UDEN UNØDIG FORSINKELSE OG SENEST 14 DAGE EFTER, DU HAR MEDDELT OS, AT DU ØNSKER AT FORTRYDE DIT KØB. DU SKAL AFHOLDE DE DIREKTE UDGIFTER I FORBINDELSE MED TILBAGELEVERING AF VAREN.
VED RETURNERING ER DU ANSVARLIG FOR, AT VAREN ER PAKKET FORSVARLIGT IND.
DU BÆRER RISIKOEN FOR VAREN FRA TIDSPUNKTET FOR VARENS LEVERING.

VISSE VARER KAN I KRAFT AF DERES ART IKKE RETURNERES MED NORMAL POST. DETTE GÆLDER FOR HORNSÆKKE OVER 20 KG.
UDGIFTERNE FOR RETURNERING FORVENTES HØJST AT BELØBE SIG TIL CA. 100 DKK.

VARENS STAND, NÅR DU SENDER DEN RETUR
DU HÆFTER KUN FOR EVENTUEL FORRINGELSE AF VARENS VÆRDI, SOM SKYLDES ANDEN HÅNDTERING, END HVAD DER ER NØDVENDIGT FOR AT FASTSLÅ VARENS ART, EGENSKABER OG DEN MÅDE, DEN FUNGERER PÅ. MED ANDRE ORD – DU KAN PRØVE VAREN PÅ SAMME MÅDE, SOM HVIS DU PRØVEDE DEN I EN FYSISK BUTIK.

HVIS VAREN ER PRØVET UDOVER, HVAD DER ER BESKREVET OVENFOR, BETRAGTER VI DEN SOM BRUGT, HVILKET BETYDER, AT DU VED FORTRYDELSE AF KØBET KUN FÅR EN DEL ELLER INTET AF KØBSBELØBET RETUR, AFHÆNGIG AF VARENS HANDELSMÆSSIGE VÆRDI.

FOR AT MODTAGE HELE KØBSBELØBET RETUR MÅ DU ALTSÅ GØRE DET SAMME, SOM MAN KAN I EN FYSISK BUTIK. DU MÅ AFPRØVE VAREN, MEN IKKE TAGE DEN I EGENTLIG BRUG.

HVIS DU FORTRYDER DIT KØB, FÅR DU NATURLIGVIS DET BELØB DU HAR INDBETALT TIL OS, TILBAGE. I TILFÆLDE AF EN VÆRDIFORRINGELSE, SOM DU HÆFTER FOR, FRATRÆKKES DENNE KØBSBELØBET.

HVIS DU BENYTTER DIN FORTRYDELSESRET, REFUNDERER VI ALLE BETALINGER MODTAGET FRA DIG, HERUNDER LEVERINGSOMKOSTNINGER (DOG IKKE EKSTRA OMKOSTNINGER SOM FØLGE AF DIT EGET VALG AF EN ANDEN LEVERINGSFORM END DEN BILLIGSTE FORM FOR STANDARDLEVERING, SOM VI TILBYDER), UDEN UNØDIG FORSINKELSE OG UNDER ALLE OMSTÆNDIGHEDER SENEST 14 DAGE FRA DEN DATO, HVOR VI HAR MODTAGET MEDDELELSE OM DIN BESLUTNING OM AT FORTRYDE DENNE AFTALE. VI GENNEMFØRER EN SÅDAN TILBAGEBETALING MED SAMME BETALINGSMIDDEL, SOM DU BENYTTEDE VED DEN OPRINDELIGE TRANSAKTION, MEDMINDRE DU UDTRYKKELIGT HAR INDVILGET I NOGET ANDET.

VI KAN TILBAGEHOLDE TILBAGEBETALINGEN, INDTIL VI HAR MODTAGET VAREN RETUR, MED MINDRE DU INDEN DA HAR FREMLAGT DOKUMENTATION FOR AT HAVE RETURNERET DEN.

HVIS DU FORTRYDER KØBET, SKAL VAREN SENDES TIL:
HORNVAREFABRIKKEN APS.
ÅBRINKVEJ 2
7650 BØVLINGBJERG

DU KAN OGSÅ FORTRYDE KØBET VED AT GIVE TYDELIG MEDDELELSE OG AFLEVERE DEN PERSONLIGT PÅ OVENSTÅENDE ADRESSE.

HVAD SKAL JEG SENDE MED TILBAGE?
DU SKAL VEDLÆGGE EN KOPI AF ORDREBEKRÆFTELSEN. EKSPEDITIONEN GÅR HURTIGERE HVIS, DU LIGELEDES UDFYLDER VORES FORMULAR/STANDARDFORTRYDELSESFORMULAR ELLER VEDLÆGGER FØLGENDE;

BEMÆRK! VI MODTAGER IKKE PAKKER SENDT PR. EFTERKRAV.

Reklamationsret

Når du handler på www.hornvarefabrikken.dk, har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret, når du har modtaget varen. Dette betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, få pengene tilbage eller afslag i prisen afhængigt af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Der skal reklameres inden rimelig tid efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis der reklameres inden to måneder, vil reklamationen altid være rettidig.

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget.

Når du ønsker at reklamere over et produkt, skal du sende det til vores adresse:

Hornvarefabrikken Aps.
Storbjergvej 2
7650 Bøvlingbjerg

Når du returnerer varen, bedes du angive fejlen på fakturaen.
Bemærk - vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller andet.
Husk altid at sende varen tilbage i forsvarlig emballage og få en kvittering for afsendelse, således at vi kan tilbagebetale dig dine omkostninger.

Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation vil du altid få tilsendt en mail, når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation.

Ønsker du at indberette en klage til Forbrugerklagenævnet, skal du kontakte: Forbrugerklagenævnet, Carl Jacobsens vej 35, 2500 Valby, kfst@kfst.dk - www.kfst.dk - 41 71 50 00.

Persondatapolitik

På www.hornvarefabrikken.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig.

Om cookies
En cookie er en betegnelse for det forhold, at en brugers adfærd på et netværk registreres hos brugeren selv (på brugerens harddisk). På den måde ved serveren (fx et websted) ved brugerens næste besøg, hvem brugeren er.

Der lagres ikke personhenførbare oplysninger i en cookie, men snarere oplysninger om brugerens adfærd på et website fx et indtastet brugernavn i forbindelse med login til en særlig sektion på webstedet. En cookie lagres på brugerens harddisk sammen med cachede filer. En cookie er således en tekstfil, der sendes til din browser fra en webserver og lagres på din computers harddisk. Du kan sætte din browser til at informere dig, når du modtager en cookie, eller du kan vælge at slå cookies helt fra.

Det eneste, disse cookies bruges, til er at genkende din PC.

Rent teknisk kan "Cookies" deles op i to typer. Den ene type kaldes "Sessioncookies". "Sessioncookies" er til for at holde styr på, hvad du har lagt i din indkøbskurv, mens du navigerer rundt på hjemmesiden. "Sessioncookies" gemmes ikke på din PC, men forsvinder, når du lukker din web-browser.

Der findes en anden type "Cookie", som kaldes "Permanent Cookie", og den gemmes som en tekstfil på din PC i ca. en måned. En "Permanent Cookie" er med til, at vores server kan genkende din PC, næste gang du logger ind på vores hjemmeside.

I Internet Explorer 5.X slettes cookies under menuen "Funktioner" -> "Internetindstillinger" -> "Slet cookies"

Det er Kommerciel, som er Hornvarefabrikkens juridiske navn, som indsamler og håndterer data.

Om logstatistik
Logstatistik bruges på www.hornvarefabrikken.dk. Det betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende et website har haft, hvor de kommer fra, på hvilken del af websitet dette forlades m.m.

På www.hornvarefabrikken.dk anvendes logstatistik med det formål at optimere websitet og dets funktionaliteter.

Dine personlige oplysninger

For at du kan indgå en aftale med os via websitet, skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger:
- navn
- adresse
- telefonnummer
- e-mailadresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger kun med det formål at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Hornvarefabrikken og opbevares i 5 år (grundet krav fra bogføringsloven), hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles, og hvorfor.

Indehaveren af Hornvarefabrikken har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysningerne afgivet til www.hornvarefabrikken.dk videregives eller sælges på ingen måde ikke til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos Hornvarefabrikken har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Hornvarefabrikken via e-mail: info@hornvarefabrikken.dk.